'3rd International Conference on Youth 2016’ bincang perspektif belia global - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Institut Sosial Malaysia (ISM) membincangkan perspektif belia global pada 3rdInternational Conference on Youth (ICYOUTH) 2016 baru-baru ini.