Program pembelajaran sepanjang hayat perkasa ilmu warga emas dan wanita - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 10 Dis – Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (IPPM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program pembelajaran sepanjang hayat bagi memperkasakan ilmu warga emas dan wanita.