Penyelidik UPM dinobat antara “world’s most highly cited researchers” - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 21 Dis - Pensyarah di Jabatan Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Madya Dr. Biswajeet Pradhan dinobatkan sebagai seorang daripada “world’s most highly cited researchers” dalam keluaran terbaharu laporan Highly Cited Researchers 2016.