Nsamba Menang ‘Best Paper Presentation Award’ di Thailand - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
Nongkai (Thailand), 6 Mac – Pelajar Master Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM), Nsamba Hussein Kisiki meraih kemenangan Best Paper Presentation Award dalam The 3rd Technology and Innovation for Sustainable Development International Conference (TISD) 2010.