55 penyelidik UPM gondol pingat emas di PRPI 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 16 Nov – Seramai 55 penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menggondol pingat emas daripada 206 penyertaan pada Pameran Reka Cipta Penyelidikan dan Inovasi (PRPI) yang berlangsung pada 15 dan 16 November 2016.