INTROP tingkat usaha untuk capai lebih banyak kejayaan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 15 Dis - Ketua Pengarah, Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB), Dato’ Dr. Jalaluddin Harun mahu Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) Universiti Putra Malaysia terus mempertingkatkan usaha dengan mensasarkan untuk mencapai lebih banyak kejayaan di peringkat antarabangsa.