Program mobiliti ke Thailand beri pendedahan guna bahasa Thai - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 3 Dis – Pelajar Bahasa Thai, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Mobiliti ke Thailand (Thai Language Enrichment Program) di Buriram, Thailand bagi memperoleh pengetahuan dan pemahaman secara langsung mengenai aplikasi penggunaan bahasa Thai, baru-baru ini.