Dr. Zuriati menang dua anugerah di World Scientist Awards - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SEOUL, 4 Dis - Pensyarah Jabatan Teknologi Komunikasi dan Rangkaian, Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Madya Dr Zuriati Ahmad Zukarnain memenangi ‘World Woman Science Grand Award'’ di 3rd World Scientist Awards (WSA) 2016 di Seoul, Korea Selatan.