UPM anjur Program Adik Bijak Cerdik Duit inisiatif lahirkan komuniti bijak wang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 7 Dis – Buat julung kalinya, Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Taman Sri Serdang di sini menganjurkan “Program Adik Bijak Cerdik Duit’ sebagai inisiatif melahirkan komuniti bijak wang.