Pendidikan sama rata boleh dicapai melalui pelaburan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PUTRAJAYA, 5 Dis - Pendidikan sama rata boleh dicapai melalui pelaburan atau perbelanjaan dalam pendidikan kerana ia member kesan positif jangka panjang.