Lahirkan sumber manusia berpendidikan untuk pimpin dunia Dato’ Seri Idris - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PUTRAJAYA, 5 Dis: Masanya sudah tiba untuk semua negara Asia sama-sama menggunakan segala sumber yang ada bagi kebaikan negara dan ke arah meningkatkan keupayaan menghasilkan sumber tenaga manusia berpelajaran dan berpengetahuan bagi memimpin dunia.