UPM di ranking pertama dalam emerging economies university rankings 2017 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 1 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) mencatat pencapaian cemerlang apabila disenaraikan pada ranking pertama di kalangan universiti tempatan dan ranking ke-89 daripada 300 universiti antarabangsa dalam Times Higher Education BRICS & Emerging Economies Rankings 2017.