'Planting is fun' pupuk sifat sayangkan pokok di kalangan kanak-kanak - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KAJANG, 25 Nov - Fakulti Perhutanan Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program khidmat masyarakat "Planting Is Fun" di Tadika Q-dees Hillpark di sini, bertujuan memupuk sifat sayangkan pokok di kalangan kanak-kanak tadika berumur empat hingga enam tahun