Fusion lab UPM tonjol potensi remaja dan kanak-kanak berkeperluan khas - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 27 Nov – Kanak-kanak dan remaja berkeperluan khas yang mengalami Syndrome Down mempamerkan kebolehan dan bakat mereka dalam kesenian muzik pada Program Intervensi Terapi Komuniti untuk Murid Berkeperluan Khas melalui Makmal Pendidikan Khas (Fusion Lab), Univesiti Putra Malaysia (UPM).