Serdang angels cipta kejuaraan hatrik kejohanan ragbi super 8 IPT 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 20 Nov – Pasukan ragbi Universiti Putra Malaysia, Serdang Angels mengekalkan kejuaraan Kejohanan Ragbi Super 8 (IPT) apabila muncul juara edisi 2016, sekali gus mencipta kejuaraan hatrik kejohanan itu apabila menumpaskan UiTM Lions pada perlawanan akhir.