UPM anjur program dedah pelajar mengenai budaya Myanmar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 13 Nov – Kelas Bahasa Myanmar, Pusat Pemajuan Kompetensi Bahasa (CALC) Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program Puppet Dance And Literature bagi mendedahkan pelajar terhadap budaya masy arakat Myanmar.