45 atlet dari UPM terima insentif kecemerlangan atlet - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 16 Nov: Seramai 45 atlet dari Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mewakili negara pada Sukan Universiti Asean di Singapura, Julai lalu menerima insentif daripada UPM, baru-baru ini