UPM beri petrol percuma kepada warga UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Sahabat Masjid Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Pengurusan Wakaf, Zakat & Endowmen (WAZAN) UPM bersama Putra Bakti UPM mengadakan program pemberian petrol percuma untuk warga UPM yang menaiki motosikal, baru-baru ini.