UPM anjur program didik kanak-kanak aktiviti pertanian mesra alam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 12 Nov – Unit Organik, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Pendidikan Organik Kanak-Kanak Untuk Makanan Sihat bagi memberi pendedahan awal kepada kanak-kanak terhadap kepentingan aktiviti pertanian secara mesra alam.