UPM anjur IAC 2016 bincang teknologi pertanian terkini - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 4 Okt - Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan International Agricultural Congress (IAC) 2016 bagi mewujudkan forum intelektual antarabangsa yang membincangkan secara terperinci mengenai teknologi pertanian terkini.