Kaunselor UPM kongsi kepakaran dalam program kemasyarakatan di SKS7 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
BANGI, 8 Nov – Bahagian Kaunseling Universiti Putra Malaysia (BKUPM) menganjurkan program kemasyarakatan bertempat di Sekolah Kebangsaan Seksyen 7 (SKS7), Bandar Baru Bangi.