Atlet paralimpik negara dari UPM terima insentif - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 16 Nov - Penolong Pegawai Belia dan Sukan, Pusat Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohamad Azwar Bakar@Ibrahim, yang melakar pencapaian menduduki ranking keenam acara ping pong pada Sukan Paralimpik di Rio de Janeiro, Brazil, menerima insentif daripada UPM.