UPM komited pastikan inovasi beri manfaat kepada masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 16 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) sentiasa komited memastikan setiap idea inovasi yang dihasilkan di universiti dapat memberikan kembali manfaat kepada masyarakat.