Upm ketiga keseluruhan Masum fasa 2, 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
ARAU, 13 Nov - Kontingen Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih tempat ketiga keseluruhan dalam Karnival Sukan MASUM Fasa 2, 2016 di Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) pada 7-13 November dengan mengutip 6 pingat emas dan empat gangsa.