UPM anjur SKIK 2016 beri pendedahan kebolehpasaran pelajar selepas graduat - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG 12 Nov- Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Seminar Kemahiran Insaniah Kebangsaan (SKIK) 2016 bagi memberi pendedahan kepada pelajar mengenai kepentingan kebolehpasaran selepas bergraduat.