Pelajar UPM naib johan mega startup weekend Johor Bahru @ UTM 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SKUDAI – Pelajar Bacelor Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian), Fakulti Sains Komputer & Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai Naib Johan Mega Startup Weekend Johor Bahru @ UTM 2016, bagi kategori ‘Internet of Things’ baru-baru ini.