Prof. Dr. Mohd Hair menang “WVPA-Merial Innovation in Vaccination Award” - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 9 Nov: Dekan Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd Hair Bejo memenangi anugerah “WVPA-Merial Innovation in Vaccination Award” hasil kejayaan penyelidikan dan pembangunan serta pengkomersilan vaksin penyakit Gumboro (Bursal Disease Vaccine) di Asia.