Upm lancar 9 teknologi padi di Besut hasil skim LRGS - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 31 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) mempamerkan sembilan inovasi hasil penemuan penyelidikan untuk digunapakai oleh komuniti petani hasil daripada Skim Geran Penyelidikan Jangka Panjang/Long Term Research Grant Scheme (LRGS) bagi bidang keutamaan Sekuriti Makanan (Food Security).