Kolej ke-12 anjur pesta tanglung dedah keunikan budaya - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
ERDANG, 27 Okt - Kelab Generation 12 (G12), Kolej Ke-12 Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Pesta Tanglung Ke-11 untuk mendedahkan pelajar kepada keunikan budaya kaum Cina.