Dr Rohizan menang pertandingan amalan inovasi pengajaran dan pembelajaran UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 7 Nov – Pensyarah Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) Dr. Rohizan Mohamed memenangi pertandingan Amalan Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran Terbaik (Fakulti/Pusat) 2016, anjuran Pusat Pembangunan Akademik (CADe), UPM.