UPM “KILLER BEES” tawan mahkota divisyen 2 Liga IPT 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
ARAU, 12 Nov - Pasukan Bola Sepak Universiti Putra Malaysia (UPM) yang dikenali dengan gelaran “UPM Killer Bees” dinobatkan secara rasminya sebagai johan dalam kejohanan Bola Sepak Liga Institut Pengajian Tinggi (IPT) Divisyen 2 bagi tahun 2016.