200 sertai orienteering obstacle challenge green campus Rakan Muda - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 23 Okt – Lebih 200 peserta me¬nyertai Pertandingan Orienteering Obstacle Challenge Green Campus Rakan Muda sempena Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen Ke-40 Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.