Nahwan Nur johan Festival Nasyid Kebangsaan 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
MELAKA, 22 Okt – Kumpulan nasyid Universiti Putra Malaysia (UPM), Nahwan Nur dinobatkan johan Kategori Moden pada Festival Nasyid Kebangsaan, baru-baru ini