TRADEC’16 dan iKEKWA 1.0 bantu lahir pelajar usahawan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 19 Sept - Pelajar tahun akhir Bacelor Pengajian Pengguna, Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM), Shaick Shaifullah Jehangir Ali muncul juara program Cabaran Keusahawanan Dagang (TRADEC’16).