Program musafir hana menyantuni tetamu di masjid UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 30 Okt - Program Musafir Hana, program yang menjadikan Masjid Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai persinggahan sementara bagi pelajar dan keluarga dari perantauan untuk berehat dan tidur semalam, berjaya mengeratkan lagi hubungan antara pelajar, keluarga pelajar dan UPM