Serdang angels juara kejohanan ragbi antarabangsa Desaru Johor 7s - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
JOHOR BAHRU, 30 Okt - Pasukan ragbi Universiti Putra Malaysia (UPM) Serdang Angels mendominasi perlawanan akhir Kejohanan Ragbi Antarabangsa Desaru Johor 7s 2016 untuk muncul juara pada pertandingan yang berlangsung di Sekolah Sukan Tunku Mahkota Ismail, Bandar Penawar, Johor.