UPM dan KVPTI anjur program advokasi ilmu bagi pengembangan teknologi pertanian - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
TELUK INTAN, 4 Okt – Institut Biosains (IBS), Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kolej Vokasional Pertanian Teluk Intan (KVPTI) mengadakan program advokasi ilmu bertemakan model pengembangan teknologi pertanian holistik ke arah Malaysia maju baru-baru ini.