Ranking sains pertanian UPM 42 terbaik di dunia, 7 di Asia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 27 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) melakar kejayaan cemerlang apabila subjek Sains Pertanian disenaraikan pada ranking ke-42 terbaik dunia dalam Best Global Universities Ranking 2016/2017 yang dikeluarkan oleh U.S.News & World Report pada 26 Oktober semalam.