Tiga atlet wushu negara terima ijazah Master - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 26 Okt - Tiga atlet wushu negara – Loh Jack Chang, Chai Fong Wei, dan Diana Bong Siong Lin – menerima ijazah Master masing- masing, pada majlis kovokesyen di Universiti Putra Malaysia (UPM).