Terpaksa tolak jadi pengacara forum perdana ehwal Islam demi pelajaran” - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 25 Okt: Bertugas di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), menjadi pengacara rancangan bual bicara di televisyen dan pada masa yang sama mengikuti pengajian di universiti, merupakan cabaran besar tetapi dilalui dengan jayanya oleh Mohd Hariri Mohamad Daud.