Ibu lumpuh menangis gembira anak yang menjaganya peroleh ijazah - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 24 Okt - Seorang ibu, Nik Mah Nik Kob yang lumpuh dan berkerusi roda yang dijaga oleh anaknya, tidak dapat mengeluarkan kata-kata dan mengalirkan air mata kegembiraan melihat kejayaan anaknya itu Anis Ayuni Ismail menerima ijazah bachelor, hari ini.