Wei Wei pelajar China pertama peroleh bacelor bahasa arab di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 25 Okt - hang Wei Wei menjadi pelajar dari China yang pertama memperoleh ijazah Bacelor Bahasa Arab di Universiti Putra Malaysia (UPM), apabila beliau menerimanya pada Majlis Konvokesyen ke-40 UPM d sini hari ini.