Miliki ijazah walau dihimpit kesukaran bahagi masa dengan perniagaan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 23 Okt - “Saya mahu memiliki ijazah dan pada masa yang sama memiliki perniagaan.”