Tingkat keupayaan berkomunikasi dalam bahasa Inggeris: Tan Sri Mohd Bakke - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 24 Okt - Para graduan mesti meningkatkan keupayaan berkomunikasi dalam bahasa Inggeris untuk lebih memudahkan mereka mendapat pekerjaan, kata Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Mohd Bakke Salleh.