Graduan bertanggungjawab sama jaga keamanan: Tan Sri Lim Ah Lek - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 23 Okt - Para graduan sebagai golongan terpelajar, mesti sentiasa cermat dan bertanggungjawab dalam apa jua tindakan yang mereka ambil, kata Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Lim Ah Lek.