Bapa terharu terima ijazah bagi pihak anaknya yang meninggal - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 22 Okt: “Walaupun anak saya sudah tiada dan tidak menikmati detik-detik konvokesyen, tetapi hakikatnya beliau telah menggembirakan kami sekeluarga