Graduan diseru amal nilai ihsan sebagai tonggak kecemerlangan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 22 Okt – Graduan diseru mengamalkan nilai mulia ihsan sebagai tonggak kecemerlangan dalam membentuk budaya kerja yang betul, efisien dan berkualiti tinggi.