Graduan mesti cemerlang secara holistik Prof. Emeritus Tan Sri Dr. Nayan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 22 Okt: Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) perlu memiliki peribadi unggul dan cemerlang bukan sahaja dalam pencapaian akademik tetapi juga cemerlang secara holistik dan seimbang dalam segenap aspek kehidupan sebagaimana dihasratkan oleh kerajaan, kata Pro Canselor UPM, Profesor Emeritus Tan Sri Dr. Nayan Ariffin.