UPM anjur kejohanan sukan kolej semester 1 sesi 2016/2017 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 24 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Kejohanan Sukan Kolej UPM (SUKOL) untuk pelajar menonjolkan bakat dalam bidang sukan.