5,000 anak pokok buah-buahan dijual di ekspo pertanian - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 17 Okt – Kira-kira 5,000 anak pokok buah-buahan yang dihasilkan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) termasuk pelbagai klon anak pokok durian, rambutan, jambu dan nangka dijual pada Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen UPM ke-40, dari 20 hingga 26 Oktober ini.